6-има юристи в битка за пост в ДФ „Земеделие” в Благоевград, сред тях бившата служителка на областната управа Живка Юрукова

 

Заплатата е до 1250 лв., на теста се явиха още Илияна Караджова, Константин Петров, Розалина Иванова и докторантът в ЮЗУ Нели Стоянова

 

03-06-03-jivka11
Живка Юрукова

Бившият юрисконсулт на областната управа Живка Юрукова и съпругата на екссекретаря на РИК-Благоевград Исмет Узунов – Галена Манова-Узунова, се потиха над тестови въпроси на конкурс за държавен служител в Благоевградска област.

Надпреварата се проведе в столицата за длъжността главен юрисконсулт на дирекция „Административно-правна, финансово-стопанска дейност и човешки ресурси” в Областна дирекция „Земеделие” – Благоевград. На конкурса премериха сили още Илияна Караджова, Константин Петров, Розалина Иванова и докторантът в ЮЗУ Нели Стоянова.

Вчера се проведе и конкурс за главен счетоводител на същия отдел. За поста се бориха две икономистки – Гергана Королеова и Силвия Методиева. И за двете длъжности Министерството на земеделието е определило заплата от 420 до 1250 лв.