Saturday, July 6, 2024
HomeКриминалниПоредният пребит пастир! Двама рязаха ухо на мъж от Петрич, принуждавали го...

Поредният пребит пастир! Двама рязаха ухо на мъж от Петрич, принуждавали го да работи в кравефермата им

Двама са задържани, след като принуждавали пастир да работи в кравефермата им в село Марикостиново. Арестуваните се опитвали да накарат 36-годишен годишен мъж от Петрич да пасе кравите им и да работи в обора. Тъй като той отказвал и не приемал условията им на труд, взелите се за робовладелци, прибягнали до истински изтезания.

На 25 юни двамата мъже, единият от които на 44 години от гр. Благоевград, а другият на 31 години от с. Марикостиново, общ. Петрич са привлечени в качеството на обвиняеми за това, че на предния ден в гр. Петрич с цел да бъде използван за принудителен труд в кравеферма в землището на с. Марикостиново са заплашили пастира, като са му нанесени удар в областта на лицето и порезна рана в областта на едното ухо по време на превозването му с лек автомобил „Фолксваген Голф“.

По случая е образувано досъдебно производство, съобщават от ОДМВР-Благоевград.

Припомняме, че в края на май 33-годишен пастир бе открит мъртъв в село Влахи. Тялото на мъжа бе открито от работодателя му – с тежко нараняване в главата, причинено от боеприпас.

Мъжът се грижеше за около 100 говеда във ферма на около 5-6 километра над селото.

През март, 53-годишен пастир бе нападнат и пребит зверски с бухалка в землището на село Големо село, община Бобов дол.

Пострадалият бе настанен в болница в Дупница с множество увреждания – пет счупени прешлена, счупено ребро и фрактура на лицева кост. Нападателят бе 45-годишен мъж от Перник, който стопанисвал в селото фермата на баща си.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular