Saturday, June 22, 2024
HomeСкоростиBentley пусна нов модел с W12

Bentley пусна нов модел с W12

Като един от последните представители на ерата на 12-цилиндровите двигатели, Batur Cabrio разгръща пълната мощ на 6.5-литровия бензинов агрегат, разполагайки с най-мощната итерация на двигателя W-2, която е виждана досега, осигурявайки изумителните 740 конски сили. Тази страхотна производителност, равна на тази на купето представя едни от последните бройки на мощния двигател с който компанията е готова да се сбогува в края на лятото.

Batur Cabrio предлага старателно изработен мек покрив, готов да обгърне пътниците в лукс с натискането на един бутон. С безпроблемна прецизност покривът се разгъва или сгъва за 19 секунди, свидетелство за непоколебимата отдаденост на Bentley към изработката и удобството.

В отклонение от общоприетите норми Batur Convertible изоставя практичността в полза на чистото удоволствие, като възприема строго двуместно оформление. Kабриолетът се отличава още с интегриран спойлер и поръчкови 22-цолови джанти.

Макар че Bentley пази в тайна цените, може да се предположи, че Batur Convertible ще струва значителна сума, която вероятно ще надхвърли 2 милиона евро./ fakti.bg

RELATED ARTICLES

Most Popular