Saturday, June 29, 2024
HomeСкоростиBMW загатна за появата на новата "единица"

BMW загатна за появата на новата “единица”

BMW е напът да представи новата 1 Series, а рекламният отдел на марката подгрява феновете с публикуването на тийзър. Интересно е, че официалният акаунт на BMW M също се включи, намеквайки за потенциална високопроизводителна версия, която ще бъде пусната на пазара заедно със стандартния модел.

Макар и да не е напълно обновена, 1 Series от 2025 г. (с кодово име F70) се очаква да бъде значително осъвременена спрямо съществуващото поколение F40.

Очаквайте познатия силует на хечбек с пет врати с освежена естетика. Изтеклите шпионски снимки предполагат преработени брони, нови LED светлини и по-спортни елементи за модела M Performance, включително по-дълбоки странични прагове, фин заден спойлер и четворни изпускателни тръби. Интериорът вероятно ще получи модерно преобразяване с най-новите дигитални прибори на BMW и информационно-развлекателна система.

Обновената Серия 1 вероятно ще споделя платформата си с SUV моделите BMW X1 и X2, както и с версиите с двигатели с вътрешно горене на Mini Cooper и Countryman. Подробностите за двигателя все още са в тайна, но мощният четирицилиндров турбодвигател с 302 к.с. на сегашния M135i може да се пренесе или да бъде заменен с още по-мощен вариант.

Тийзърите подсказват, че чакането няма да е дълго. Въз основа на предишни доклади официалният дебют на Серия 1 F70 се очаква някъде през юли 2024 г. Така че, останете на линия за официалното разкриване и повече подробности за потенциалния вариант M Performance./ fakti.bg

RELATED ARTICLES

Most Popular