Saturday, July 27, 2024
HomeСкоростиRenault показа част от най-новия си кросоувър

Renault показа част от най-новия си кросоувър

Renault се подготвя да представи на света най-новия си модел, който ще носи името Symbioz.Това ново попълнение в гамата на Renault, което ще дебютира на 2 май, обещава да предложи опция за хибридно задвижване още от самото начало, запълвайки пространството между Captur и Austral.

Името “Symbioz” е вдъхновено от гръцката дума “симбиоза” и отразява ангажимента на Renault да създава автомобили, които безпроблемно се интегрират в ежедневието.То е част от по-широката философия на Renault за създаване на практични и функционални автомобили, предназначени да подобрят живота на водачите и пътниците.

Въпреки че подробностите все още са ограничени, първите изображения на Symbioz подсказват за елегантен и сдържан дизайн. Отвътре Symbioz предлага удобен и просторен салон, а функции като еднокомпонентния стъклен покрив и системата за регулиране на прозрачността “Solarbay” добавят нотка на изисканост. Под капака Symbioz ще се задвижва от хибридния двигател E-Tech на Renault със 140 конски сили./ fakti.bg

RELATED ARTICLES

Most Popular