Wednesday, June 26, 2024
HomeСкоростиSuzuki представи Jimny в ретро стил

Suzuki представи Jimny в ретро стил

Suzuki представи едно завръщане към емблематичния модел Jimny, представяйки варианта Heritage в знак на почит към легендарния модел. Този вариант излъчва ретро настроение, вдъхновено от 70-те, 80-те и 90-те години, улавяйки същността на свободата и приключенията, които са синоним на издигането на Suzuki Jimny в култ.

Достъпен ексклузивно за австралийските клиенти, Jimny Heritage може да се похвали с цветова палитра, включваща Bluish Black Pearl, Jungle Green, Granite Grey, White и Ivory, като последният е допълнен от елегантен черен покрив за контраст. Към винтидж привлекателността на модела се прибавят и дръзки червени калници, които украсяват както предната, така и задната част.

Под непреходния си външен вид Jimny Heritage запазва характерния 1,5-литров бензинов двигател, съчетан с петстепенна механична трансмисия и задвижване на всички колела.

Jimny XL Heritage е оборудван и с редица съвременни удобства като девет-инчов сензорен екран, безжична функционалност на Apple CarPlay и Android Auto, круиз контрол, асистент за спускане по наклон, автоматични LED фарове, задни сензори за паркиране и други./ fakti.bg

RELATED ARTICLES

Most Popular