Актрисата Калина Иванова качи 7-те рилски езера с Йордан Йорданов от Дупница, събира загар по морето с приятелката си Адриана

Калина и Йордан Йорданов се насладиха на красотата на 7-те рилски езера

 

Ето къде почиват през лятото и останалите звезди от култовия сериал „София ден и нощ”

 

Любимите герои от известния сериал „София ден и нощ” отдъхват на пълни обороти по морето и планината.

Актрисата от Дупнишко показа добре изваяно тяло
Адриана и Калина на Слънчев бряг

Чаровницата Калина Иванова от Дупнишко също успя да обиколи не само красотите в родния си край, но си изкара страхотно и по черноморските курорти.

Адриан Зурков – Марио, съчета басейните с разходка до Гранд каньон

Наскоро заедно с дупничанина Йордан Йорданов изкачиха 7-те рилски езера, а с не по-малко красивата си приятелка от Дупница Адриана Лазарова събираха тен из плажовете на Несебър и Св. Влас. Както винаги, Калина показа много добре сложено тяло, а тазгодишният й тен е просто убийствен, коментират нейни пирятели и почитатели.

Елизабет, която изпълнява ролята на Михаела, с приятеля си Мартин на морето.

Младата актриса от сериала се радва на армия от почитатели, които не спират да я отрупват с любов и внимание.

Кристиян Кирилов, който изпълнява ролята на Митака

Теди Цветкова, която изпълнява ролята на Джулия в сериала, също си отдъхва стойностно на морето. Тя показа на феновете си секси кадър от почивката й на Каваците. Елизабет Фейлм, която зрителите познават като Михаела, се забавлава на плажа с приятеля си Мартин Методиев.

Теди Цветкова в ролята на Джулия си почива на Каваците

Калина Кузманова в ролята на Галя цяло лято се пляска с вълните и изпраща морски поздрави на почитателите си. Обичаният от феновете Митак, чиято роля изпълнява Кристиян Кирилов, цяло лято дуе мускули по плажа и изпраща поздрави на всички страхотни момичета.

Калина Кузманова като Галя

Адриан Зурков пък се пробва през лятото като диджей и е на път да вземе хляба им, като се закани, че вече няма да пусне пулта. Иначе той прекара известно време в Америка и дори стигна до Големия каньон.