Saturday, July 27, 2024
HomeРегионПетричБеласица с лагер в Албена за мача срещу Добруджа

Беласица с лагер в Албена за мача срещу Добруджа

Наставникът Светлан Кондев се надява на успех, извеждайки най-добрите на терена

 

Общо шест тренировки е планирал да проведе старши треньорът на мъжкия отбор на ОК Беласица Светлан Кондев за мача срещу ФК Добруджа от град Добрич. Пет от тях наставникът на петричкия тим проведе при местни условия. Последната, ден преди мача, ще бъде проведена на територията на курортен комплекс Албена в събота в часа на срещата, където ще се състои и официалният мач между двата отбора в неделя от 17 часа поради ремонт на терена в град Добрич.

Със сигурност от сметките на треньорския щаб отпада оперираният Мартин Тодорски.

Направен бе подробен разбор в съблекалнята пред всички футболисти на мача срещу Септември (София), който петричките футболисти загубиха нещастно с два случайни гола след индивидуални грешки. Футболната общественост в Петрич се надява старши треньорът Светлан Кондев да има предвид тези футболисти, които ветрееха фланелките си на терена  да не намерят място на терена в Албена в мача срещу Добруджа.

„Познавам силните и слаби страни на отбора от Добрич. Ще изведа на терена тези, които обещават, че се раздадат докрай за авторитета на клуба и града. Станалото – станало,  няма да се връщаме назад. Предстои ни много тежък мач срещу отбор, който при новия си старши треньор Тодор Киселичков няма дори и загубена точка. За пореден път ще заявя, че никой отбор досега не ни е надиграл и като домакини, и като гости, но накрая губим една или три точки заради наши фатални грешки и заради такива от съдийско естество. Приветствам назначаването на Димитър Буров за главен съдия на мача, който е известен като точен и обективен арбитър и отразява това, което се случва на терена“, сподели Светлан Кондев-старши треньор на мъжкия отбор на ОФК Беласица.

Старши треньорът на Добруджа Тодор Киселичков сподели, че мачът срещу отбора на Беласица е много труден. „Петричкият тим е изграден от много добри футболисти. Гледайки видеозаписи на изиграните им срещи съм с мнението, че не заслужават мястото, което заемат във временното класиране на групата. Вече четири мача водя отбора на Добруджа – два като домакини и два като гости, и спечелихме пълен актив от 12 точки, с което доказах, че мога да работя в полза на клуба, в който съм привлечен. За мача срещу Беласица няма да мога да разчитам на наказания за един мач Милен Гамаков. Под въпрос са и други трима футболисти, чиито имена засега няма да споменавам. В неделя очаквам реално и обективно съдийство от известния в това отношение футболен арбитър Димитър Буров. Стягаме се за пета поредна победа срещу сериозния отбор на Беласица (Петрич)“.

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular