Бившият охранител на Коко Динев плаща 300 лв. за пиянска разправия в резиденцията на Живков в Сандански – искал да наеме стая без пари, разплака служителка, разсипа шампанско по пода

17-04-02

Бившият гард на санданският бизнесмен Коко Динев – Красимир Кръстев от София бе глобен с 300 лв. след скандала, който спретна в бившата резиденция на Тодор Живков в курортния град. Кръстев се заинати и отказа да напусне хотелската стая, която обинавал с приятелката си. Двамата имали резервация за 1 нощувка, но бившият гард не искал да освободи стаята и отгоре на всичко се нахвърлил с нецензурирани думи върху рецепционистката като „най-меката” обида към нея била кифла.

След отказа да му бъде удължена резервацията в „Карталовец“ отишъл в голямата резиденция, сега хотел “Свети Врач”, и поискал стая за нощувка там. Видимо в нетрезво състояние, той започнал да размахва на рецепцията бутилка с шампанско, което се леело по пода, и казал, че иска да наеме стая, но без пари, тъй като ги бил изхарчил. Бвшият гард се демонстрирал невъзпитано поведение и докарал до сълзи служителите. Била извикана и полиця, която арестувала Красимир.

Максималното накадание е 15 дни арест и 500 лв. глоба, но Кръстев се отърва с 300 лв., защото според съда той не се е укрил след инцидента, а също така е поднесъл и своите извинения към нагрубените служители.