Thursday, May 23, 2024
HomeНовиниБългарияБойко Борисов, Цветан Цветанов и Делян Добрев с най-много номинации за депутати...

Бойко Борисов, Цветан Цветанов и Делян Добрев с най-много номинации за депутати от ГЕРБ – Хасково

25-12-03Осем са номинираните за народни представители от общинско събрание на ГЕРБ – Хасково. Това са председателят на ГЕРБ Бойко Борисов, зам.-председателят на партията Цветан Цветанов, областният координатор на ГЕРБ Делян Добрев, общинският председател на ГЕРБ Евгения Ангелова, областният управител на Хасково Станислав Дечев, зам.-председателят на Общински съвет Хасково Митко Полихронов, Георги Станков и Мариана Чомпалова.

25-12-03-bop 25-12-03-delian-dobrev

Тези кандидатури заедно с номинираните от общинските събрания в другите десет общини в област Хасково ще бъдат разгледани от Изпълнителната комисия на ПП ГЕРБ, съобщават от пресцентъра на партията. В номинационното събрание участваха над 120 членове на ГЕРБ в Хасково. По време на срещата Делян Добрев, Евгения Ангелова и Станислав Дечев направиха кратък отчет на работата си. Делян Добрев анализира политическата ситуация в страната и заедно с членовете на ГЕРБ обсъдиха подготовката за предстоящите избори.
Добрев благодари за доверието, което отново му гласуват присъстващите. Той изтъкна факта, че в сектор “Енергетика” по време на управлението на ГЕРБ са изпълнени всички заложени в програмата приоритети на партията и то за два пъти по-кратко време от предвиденото. „Смятам, че резултатите от работата на структурата на ГЕРБ в Хасково, на кмета Добри Беливанов и на неговия екип, на областния управител Станислав Дечев и на депутата в 43-тото Народно събрание Евгения Ангелова са видими за хората в Хасково. Ангажиментите, които поехме за развитие на общината, са в процес на изпълнение. Предстоят ни трудни избори, но ГЕРБ няма да се поддаде на популизма, както правят опонентите ни. Отново залагаме само на реално постижими политики в програмата си за управление. Щастлив съм, че икономическото развитие е изведено като основен приоритет. Ще дадем всичко от себе си и ще спечелим предстоящите парламентарни избори убедително, както спечелихме местните избори в Хасково – въпреки че никой не вярваше, че ще се преборим с лъжите на предишната местна власт“, каза Делян Добрев.  Областният координатор на ГЕРБ подчерта, че основната работа в региона на Хасково ще бъде насочена към създаването на индустриална зона, подобна на тази край Пловдив. „Има проявен сериозен интерес от инвеститори, преди дни терена е оглеждан от представители на бизнеса от Германия. Планирани са и други посещения в Хасково на потенциални инвеститори“, обясни Добрев.

RELATED ARTICLES

Most Popular