„Вихрен” надигра „Велбъжд” и го победи с 3:1

 

Два гола за санданчани отбеляза Васил Захариев и един Петър Мицев

27-15-04-krasi-1_yulian-krastev

В контролен мач на градския стадион в Сандански се срещнаха отборите на местния „Вихрен” и „Велбъжд” (Кюстендил). Това бе най-добрата контролна среща на отбора на домакините от началото на зимната им подготовка, които излязоха на терена без контузените титуляри Илиян Панчев, Илия Каталски и Емил Драчев, но успяха да се поздравят с победа с 3:1, надигравайки по всички показатели отбора на „Велбъжд” (Кюстендил). Два гола за „Вихрен” отбеляза Васил Захариев и един Петър Мицев, а за гостите – Николай Петков.
„Доволен съм от старанието на футболистите, на които гласувах доверие. Мачът се игра на тежък терен. Пропуски през срещата направиха по два пъти Георги Владимиров и Петър Мицев и по веднъж Вальо Георгиев и Николай Георгиев”, заяви старши треньорът на „Вихрен” Емил Тренков.

„Слаба игра показаха моите възпитаници в този контролен мач. Това е резултат от натрупаната умора от интензивните тренировки. Надявам се всичко това да се отнася за подготвителния период, за да можем да бъдем напълно готови за старта от пролетния дял от първенството. Виктор Анастасов пропусна най-чистото голово положение за нашия отбор. През втората част на срещата дадох шанс за игра на футболистите, които са на пробен период при нас. Тяхната съдба ще се реши след контролния мач в събота срещу Банско”, заяви старши треньорът на „Велбъжд” Юлиян Кръстев.

27-15-04-emil-trenkov