Saturday, July 27, 2024
HomeАктуално от днесВсички аварийни екипи на ЕРМ Запад са на терен

Всички аварийни екипи на ЕРМ Запад са на терен

Мобилизирани са допълнителни групи от други звена на дружеството

В резултат на продължителния дъжд, примесен с мокър сняг в условията на падащи температури, към 07:00 часа на 16.12.2023 г. в Западна България има частични изключвания на електрозахранването главно в отдалечени високопланински райони. Мобилизирани са всички аварийни екипи на ЕРМ Запад. Още в петък вечерта са сформирани допълнителни групи от други звена на дружеството. Всички те са напълно оборудвани за работа при зимни условия. Възстановителните дейности са затруднени от заледяванията в резултат на ниските температури, труднопроходими пътища и паднали дървета.

Удвоен е броят на служителите в контактния център на Електрохолд.

До момента няма информация за сериозни щети върху електроразпределителната мрежа в Западна България. Очаква се до обяд голяма част от авариите да бъдат отстранени.

Актуална информация за прекъсванията и очакваното време за възстановяване на електрозахранването може да се намери на сайта www.ermzapad.bg в секция „За клиента“, подсекция „Прекъсвания“: https://ermzapad.bg/bg/za-klienta/prekusvania/.Редовно информация се публикува и в секция „Актуално“: https://ermzapad.bg/bg/za-klienta/aktualno/.

Сигнали за липса на електрозахранване може да се подават незабавно на формата заелектронна комуникация: https://info.ermzapad.bg/webint/vok/contact-us.php.

Денонощната телефонна линия на дружеството е 0700 10 010.

RELATED ARTICLES

Most Popular