Tuesday, May 7, 2024
HomeСкоростиЕто го новото Subaru Forester

Ето го новото Subaru Forester

Снимки на Subaru Forester от шесто поколение попаднаха в интернет. Кросоувърът ще бъде официално представен на 16 ноември на автомобилното изложение в Лос Анджелис, снимките бяха публикувани в платформата Reddit.

Съдейки по снимките, новото Subaru Forester 2024 запазва познатия силует и дизайн с разширени арки на колелата, но е станал по-солиден и сдържан на външен вид. Има по-плавни линии на каросерията, стреловидни фарове и черна лъскава радиаторна решетка.

Кросоувърът на Subaru също е нараснал по размер. В интериора вниманието привлича голям портретен сензорен екран, познат от новите Subaru Crosstrek и Outback. Трябва да се отбележи, че кросоувърът не получава модерен виртуален инструментален панел.

Платформата и силовите агрегати на Subaru Forester 2024 ще останат същите. В Щатите моделът ще дебютира с 2.5-литров оппозитен четирицилиндров двигател с мощност 185 к.с., но в останалите страни ще има двулитрови версии – както чисто бензинови, така и с хибридна инсталация.

Освен това японците ще предложат и 1.8-литров турбо двигател със мощност 177 конски сили. Разбира се, кросоувърът Subaru Forester ще запази вариатора и постоянното задвижване на четирите колела./ fakti.bg

RELATED ARTICLES

Most Popular