Десетки перничани чакаха търпеливо за заветния автограф от Стоичков

Огромна опашка от чакащи се изви още преди началото на обявеното откриване на магазина носещ бранда Христо Стоичков в Перник. Перничани търпеливо спазваха реда си, за да влязат в магазина, а там да получат автограф и да се снимат с легендата на българския футбол Христо Стоичков. А срещу 60 лева всеки може да стане собственик на „златна топка“ със заветния параф на Камата, съобщи PernikNews.

Много известни личности, свързани с футбола в Перник се забелязаха сред чакащите. Сред тях беше и Калин Савов – бивш футболист.

Преди да отвори магазина си, Христо Стоичков се срещна с кмета на Перник Станислав Владимиров. 

С него беше малкият му внук Алекс, който получи личен автограф от Стоичков, както и дъщеря му Стефка. Савов може да се похвали със семейство от сериозни футболни фенове.

„Заслужаваше си чакането! Стоичков е живата легенда на родния футбол. Едва ли скоро родният спорт ще има такова голямо величие. Трябва да сме горди, че е българин. “ – сподели Савов.

Сред чакащите имаше много майки, дошли с децата си. Семейства с бебета в колички. Футболисти и представители на футболни школи от региона.

Магазинът с бранд H8S е поредният в страната. Както е известно, амбицията на Камата е да бъдат отворени такива магазини в повече големи градове. Клиентите могат да намерят тук спортни аксесоари, облекла и други артикули.