Friday, May 17, 2024
HomeРегионПерникДесетки перничани чакаха търпеливо за заветния автограф от Стоичков

Десетки перничани чакаха търпеливо за заветния автограф от Стоичков

Огромна опашка от чакащи се изви още преди началото на обявеното откриване на магазина носещ бранда Христо Стоичков в Перник. Перничани търпеливо спазваха реда си, за да влязат в магазина, а там да получат автограф и да се снимат с легендата на българския футбол Христо Стоичков. А срещу 60 лева всеки може да стане собственик на „златна топка“ със заветния параф на Камата, съобщи PernikNews.

Много известни личности, свързани с футбола в Перник се забелязаха сред чакащите. Сред тях беше и Калин Савов – бивш футболист.

Преди да отвори магазина си, Христо Стоичков се срещна с кмета на Перник Станислав Владимиров. 

С него беше малкият му внук Алекс, който получи личен автограф от Стоичков, както и дъщеря му Стефка. Савов може да се похвали със семейство от сериозни футболни фенове.

„Заслужаваше си чакането! Стоичков е живата легенда на родния футбол. Едва ли скоро родният спорт ще има такова голямо величие. Трябва да сме горди, че е българин. “ – сподели Савов.

Сред чакащите имаше много майки, дошли с децата си. Семейства с бебета в колички. Футболисти и представители на футболни школи от региона.

Магазинът с бранд H8S е поредният в страната. Както е известно, амбицията на Камата е да бъдат отворени такива магазини в повече големи градове. Клиентите могат да намерят тук спортни аксесоари, облекла и други артикули.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular