Saturday, July 27, 2024
HomeРегионДупницаДесетки фенове подкрепиха Марек в Радомир

Десетки фенове подкрепиха Марек в Радомир

Дупничани извъртяха хикс със Славата

Десетки фенове пропътуваха разстоянието от Дупница до Радомир, за да подкрепят отбора на Марек в мач от 17-и кръг за първенството на Втора професионална група.

На фона на изключително студено време и брулещ северен вятър двата отбора играха предпазливо и в крайна сметка срещата завърши с реми – 0:0.

„Срещата започна с натиск на домакините от Струмска слава, но след 20-та минута играта се поизравни и нашите футболисти заиграха по-напред и можеха веднъж чрез Николай Ганчев да открият резултата, но вратарят на Славата Драгомир Петков бе невероятен и не допусна гол. Една греда след удар на Борислав Николов за домакините и едно чисто голово положение проиграха възпитаниците на треньора Владимир Димитров. На почивката нашият старши треньор Танчо Калпаков направи две смени, като на местата на Валери Йорданов и Раиф Мурадов в игра влязоха Андон Гущеров и Даниел Гогов.  Играта в нападението на нашия тим се освежи и благодарение на отличната намеса на вратаря на Струмска слава Драгомир Петков не се стигна до отбелязване на попадение след удари на Николай Ганчев, Веско Любомиров, Александър Близнаков. С оглед на играта на терена като цяло смятам, че равният резултат е напълно реален”, сподели председателят на фенклуба на Марек Веселин Дангов.

Снимки – Марек Завинаги

Този мач бе завръщане на Владимир Димитров начело на Славата, след като той замени преди два дни Анатоли Нанков начело на тима.

В момента Марек е на четвърта позиция в класирането на първенството с актив от 29 точки, колкото има и Монтана. Струмска слава е на шеста позиция с 25 точки.

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular