Златан Давидов от Ихтиман: Без Бог съм нищо, помолих го и ми изпрати 100 лв. в момент на нужда

Знайте, че вашата вяра раздвижва небето и ангелите, съветва вярващият

21-09-01-%d0%bb%d1%8e%d0%b1%d0%be%d0%bf%d0%b8%d1%82%d0%bd%d0%be

100 лв. паднаха буквално от небето за вярващия Златан Давидов от Ихтиман, който в момент на нужда помолил Бог да му помогне. Без Бог съм абсолютно нищо. Той ми подари страхотна съпруга, Той ми подари страхотна работа, след дълги тревоги заради съблюдаването на съботния ден. Това сподели ихтиманецът. Вярващият Давивов заяви още: Бог ми подари прекрасни две деца – момче и момиче, които са много послушни и посветени. Абсолютно всичко в моя живот е свързано с Бог! Без Него и ден не минава. Ето една интересна случка, която Златан с удоволствие разказва и е пример за силната вяра в Бог:
„Един ден отидох да платя сметките си и се оказа, че сто лева не ми стигат. Тръгнах по улицата и вътре в себе си само казах: “Татко Небесен, какво да направя? Не ми стигат сто лева?”.
Докато казах тези думи, мой познат приятел излезе от аптеката и каза: “Златане, точно по поръчка ми идваш. Вземи тези сто лева. Благославям те с тях. Бог ти ги дава!”
Аз бях изумен! Точната сума в точното време!
Платих и с хваление и песни се прибрах у дома. Какво да ви кажа? Това е само една малка опитност с великия Цар на вселената. Изобилни благословения на всички и знайте, че вашата вяра раздвижва небето и ангелите!