Saturday, May 25, 2024
HomeРегионПерникИздирва се! 14-годишната  Никол Трендафилова изчезна в Пернишко, няма я от 10...

Издирва се! 14-годишната  Никол Трендафилова изчезна в Пернишко, няма я от 10 май

Областната дирекция на МВР (ОДМВР ) в Перник издирва Никол Георгиева Трендафилова с постоянен адрес в столицата, но живееща в момента в гр. Трън. Това съобщи ОДМВР. Момичето се издирва по молба на майка й и е в неизвестност от 10 май. За последно е видяна в град Батановци, област Перник.

Никол е средна на ръст, висока около 160 см, нормално телосложение, с дълга и чуплива кестенява коса, с тъмни очи. По данни на майката е облечена с тъмни дънки, яркосиньо яке с качулка и черни кецове. Възможно е и да е с черни къси панталонки и черна тениска. Носи черна раница с логото на Спортен клуб „Славия“.

Информация за изчезналото момиче също така се разпространи във фейсбук страниците на Пернишко с призив всеки, който има информация да я сподели, за да бъде намерена Никол по-бързо. Според публикациите във фейсбук Никол е отишла в Перник на състезание по пожарна безопасност и след това от нея няма ни вест, ни кост.

От полицията умоляват, който има информация за Никол Трендафилова, да се обади на тел. 112, или в най-близкото поделение на МВР.

RELATED ARTICLES

Most Popular