Координаторът на „Движение 21” Албина Анева и хората й в Благоевград вкупом напуснаха Татяна Дончева

 

 

31-02-04-dvizhenie-21
Благоевградската организация на „Движение 21“ напуска партията

Благоевградската организация на „Движение 21“ напуска партията. Икономистът Георги Корчев, преподавателят по физическо Антон Манчев и д-р Жулиета Станчева излизат от редиците на партията на Татяна Дончева. Албина Анева беше член на Изпълнителното бюро на ПП “Движение 21“.

Всички напускат с единно мнение, че не са съгласни с начина на взимане на решения и с факта, че Татяна Дончева не се съобразява с колективните органи и мнението на членовете на партията, казаха от благоевградската структура.

По същите причини в края на януари оставката си даде и зам.-председателят на ПП „Движение 21“ Симеон Славчев.

Албина Анева е общински съветник в Благоевград и една от най-известните и авторитетни адвокатки в региона. Засега тя се въздържа от изявления. Структурите на партията в областта се разбуниха от новината и заявиха, че до дни ще стане ясно дали и те ще последват примера на благоевградските си колеги. Местните активисти обаче коментираха, че проблемите съвсем са се задълбочили, след като им било спуснато „отгоре“ решението за коалиция с АБВ. В същото време никой не е попитал структурите какво мислят. Така че се очакват още оставки дни преди старта на предизборната кампания.