Кюстендилско семейство благодари на полицаи

Стояли пред отключеният им гараж през нощта

 

Семейство Апостолови от Кюстендил искат да благодарят на четирима кюстендилски полицаи. Това са Методи Костадинов,Росен Стоянов, Кирил Иванов и Даниел Лазов.
Полицаите в сряда в 01.30ч след полунощ са стояли близо час пред гаража им, който е бил отворен по случайност от Апостолов, когато е прибирал дистанционното на гаражната врата, за което не е разбрал навреме.

Гаражът се намира на ул. „Гороцветна“.
„Минавайки полицаите виждат отворената гаражна врата в малките часове, спират мислейки, че го обират. След като не установяват никой вътре започват издирване на собственика. А в гаража има кола, мотор, гуми и неща които са скъпи. И остават на мястото докато открият собственика по номер на колата, за да го уведомят“, разказват от семейството.
След като се обаждат на Апостолов,той слиза пред гаража и заварва четирима полицаи и две патрулки, които са го помолили да погледне и да каже дали нещо липсва и ако се налага да съдействат. Преди това са обиколили около къщата и блоковете,за да се уверят,че няма някой укрил се с откраднати вещи.

„Няма нищо откраднато, слава Богу, но искам да кажа, че полицаите си вършат работата.И че не само лошото трябва да се казва, а и такива постъпки не трябва да остават скрити от обществото“, категорични са сем. Апостолови.

Сем. Апостолови са изпратили благодарствено писмо до началника на РУ Кюстендил, пише Darik.