Friday, May 3, 2024
HomeРегионКюстендилКюстендилско семейство благодари на полицаи

Кюстендилско семейство благодари на полицаи

Стояли пред отключеният им гараж през нощта

 

Семейство Апостолови от Кюстендил искат да благодарят на четирима кюстендилски полицаи. Това са Методи Костадинов,Росен Стоянов, Кирил Иванов и Даниел Лазов.
Полицаите в сряда в 01.30ч след полунощ са стояли близо час пред гаража им, който е бил отворен по случайност от Апостолов, когато е прибирал дистанционното на гаражната врата, за което не е разбрал навреме.

Гаражът се намира на ул. „Гороцветна“.
„Минавайки полицаите виждат отворената гаражна врата в малките часове, спират мислейки, че го обират. След като не установяват никой вътре започват издирване на собственика. А в гаража има кола, мотор, гуми и неща които са скъпи. И остават на мястото докато открият собственика по номер на колата, за да го уведомят“, разказват от семейството.
След като се обаждат на Апостолов,той слиза пред гаража и заварва четирима полицаи и две патрулки, които са го помолили да погледне и да каже дали нещо липсва и ако се налага да съдействат. Преди това са обиколили около къщата и блоковете,за да се уверят,че няма някой укрил се с откраднати вещи.

„Няма нищо откраднато, слава Богу, но искам да кажа, че полицаите си вършат работата.И че не само лошото трябва да се казва, а и такива постъпки не трябва да остават скрити от обществото“, категорични са сем. Апостолови.

Сем. Апостолови са изпратили благодарствено писмо до началника на РУ Кюстендил, пише Darik.

RELATED ARTICLES

Most Popular