Продават ресторантски комплекси с пиано бар, сауна, механа… на Светослав Геризовски в Банско за общо 545 535 лв.

Ресторантските комплекси „Тодорка” и „Вихрен” в Банско са обявени за публична продан от частния съдия-изпълнител Александър Цанковски.

Ресторантски комплекс „Вихрен” е със застроена площ 2229,32 кв. м и първоначалната му цена е 314 982 лв. Любопитно е, че комплексът разполага с ресторант, кухня, лоби бар със зала, помещения за магазини, както и СПА със сауна, басейн, парна баня, масажни стаи и др.

Ресторантски комплекс „Тодорка” е обявен за продан срещу първоначалната цена от 230 553 лв. Общата застроена площ е в размер на 1633,44 кв. м. Комплексът включва следните подобекти – пиано бар, механа, помещения за кухненския персонал…

Според информацията в ЧСИ обектите са собственост на „Пирин турс” с управител Светослав Гергов Геризовски. Справка в Търговския регистър показва, че собственик на капитала е  „Фърст Фейс Холд”. Според справката „Пирин турс” има три запора, като единият е вдигнат. Вторият е от 75 000 евро в полза на „Спектри”. Вторият запор е към банка в размер на 532 963 лв. Запорите са от 2011 г.

Припомняме, през 2007 г. със заповед на РДНСК е спряно изграждането на комплекс апартаменти в хотел “Нарцис”. Строителството се извършва от “Пирин Турс” ООД с управител Светослав Геризовски. Там са констатирани нарушения относно строителните книжа.