Sunday, June 23, 2024
HomeСкоростиПродава се легендарно BMW Koenig

Продава се легендарно BMW Koenig

От колата са направени само четири броя

В Германия бе обявено за продан изключително рядко BMW с доработки от световноизвестното тунинг студио Koenig Specials. Легендарният модел от средата на 80-те години е произведен в едва четири броя и се отличава с типичните за Вили Кьониг дизайнерски елементи, използвани още при проектите му на базата на Mercedes, Volkswagen, Opel и други.

Колата е базирана на топ версията M635CSI и е, оборудвана с 3.4-литров бензинов шестак с мощност от 286 конски сили. През живота си от близо 40 години, конкретният екземпляр е изминал малко над 139 хиляди километра при три различни собственика. Настоящият ѝ собственик е готов да се раздели с нея за сумата от 69 500 евро или около 139 хиляди лева.

Доработеното BMW се отличава с бодикита си, който включва нови брони, които преливат в изваяните линии на калниците и вратите и продължават до задната част в оформена задна част с изразителен спойлер. Джантите също са сменени, за да подхождат на стила на колата и по-широките ѝ калници, като на мястото на оригиналните колела са поставени BBS с голям борд и широки гуми./ fakti.bg

RELATED ARTICLES

Most Popular