Sunday, June 23, 2024
HomeРегионПетричРотари клуб-Петрич и община Петрич отчетоха изпълнението на социален проект

Ротари клуб-Петрич и община Петрич отчетоха изпълнението на социален проект

Проектът „Криле на любовта и надеждата“ е на стойност 39 869 щатски долара и включва специализирана апаратура за рехабилитация на деца и възрастни със специални потребности в община Петрич.

Същата е закупена и предоставена на Дневен център „Слънце“ и Дневен център „Надежда“. Работата по проекта продължи една година в мандата на президента на Ротари клуб-Петрич Величка Подолинска. На церемонията за отчитане на проекта „Криле на любовта и надеждата“ и даряването на апаратурата за рехабилитация се откроиха екипните усилия, в това число и с международни партньори, допринесли за успешното приключване на каузата.

Удостоени с плакет бяха хората, работили по проекта. Специални статуетки бяха връчени и на дарители, отзовали се на призива за закупуване на респираторен апарат за Интензивно отделение – Петрич на МБАЛ „Югозападна болница“ ООД. Ротарианците в Петрич, приятелите на Ротари и местното общинско ръководство бяха поздравени от дистрикт гуверньора на Дистрикт 2482 Борислав Къдреков, който лично уважи церемонията.

Община Петрич благодари на Ротари клуб-Петрич за доброто сътрудничество и реализираните проекти в различни сфери!

 

RELATED ARTICLES

Most Popular