Saturday, July 27, 2024
HomeРегионГоце ДелчевСватба е! Кметът на Белица Радослав Ревански понесе на ръце жена си...

Сватба е! Кметът на Белица Радослав Ревански понесе на ръце жена си Саня, кумува им сина на Ахмед Доган

Внуците на бившия кмет на Благоевград Лазар Причкапов – близнаците Димитър и София Причкапови станаха шафери на тържеството

Кметът на община Белица Радослав Ревански окончателно скъса с ергенския живот и отдаде сърцето и живота си на красавицата Саня.

Двамата сключиха граждански брак в Белица. Булката бе в къса бяла рокля, а младоженецът със светло лилаво сако и елегантен панталон.

Кумуваха им Ани Чаталбашева, която е сестра на булката, и Демир Доган – син на Ахмед Доган и приятел от години на младоженеца. Ритуалът води Къдрие Джембазка.

Преди подписване на гражданския брак двойката бе посрещната с народен обичай, подготвен от екипа и самодейци при Народно читалище „Георги Тодоров 1885“ в Белица.

Шафери на събитието бяха близнаците Димитър и София Причкапови от София , внуци на бившия кмет на Благоевград Лазар Причкапов, които ги посрещнаха с цветчета от рози. Пожеланието на шаферчетата към младоженците беше първите им рожби да бъдат близнаци. Сватбеното тържество ще се състои тази събота в София. Официалното сватбеното тържество ще се състои на 30 юни в София.

RELATED ARTICLES

Most Popular