Sunday, June 16, 2024
HomeРегионПерникСигнал: Изчезналият Емил Боев е забелязан в София

Сигнал: Изчезналият Емил Боев е забелязан в София

Майката моли за съдействие

Изчезналият преди 61 дни в Перник Емил Боев е бил забелязан в София на бул. “Патриарх Евтимий”. Такъв сигнал е получила майката на младия мъж Иванка Стоянова, съобщи тя пред NOVA.

Сигналът дошъл от жена по телефона, която казала, че млад мъж с външния вид на Емил е видян на “Патриарх Евтимий” и бил дезориентиран и се движел към Петте кюшета. Сигналът е от последните дни. Не е имало обаче проверка от полицията, защото били минали повече от 24 часа откакто приличащият на Емил мъж е бил забелязан.

Полицията не е претърсвала хубаво в Перник, само един малък язовир е проверен, добави Иванка Стоянова. Според нея синът й може да е изведен в чужбина.
Емил Боев изчезна в Перник преди празника Сурва като изостави колата си. Оттогава младият мъж е в неизвестност. Приятел, който е бил с него не си спомнял какво са правили, разказа Иванка Стоянова.

Преди дни майката написа дълъг пост в социалните мрежи, в който обяви, че полицията мълчи: “Питам се как изчезва безследно човек и никой не може да даде отговор. Защо човешкия живот в България е толкова незначителен, защо се мисли за всяко същество като избирател но не и за Човек? Защо има толкова изчезнали хора, които не се намират никога? На какво се дължи мълчанието на полицията за изчезването на детето ми?”

 

RELATED ARTICLES

Most Popular