Sunday, June 16, 2024
HomeРегионДупницаСинът на Иво Карамански се сгоди

Синът на Иво Карамански се сгоди

Синът на Иво Карамански, който носи името на баща си, се сгоди. Карамански-младши е предложил брак на приятелката си Антоанет Пепе. Двойката, която чака и бебе, съобщи щастливата новина с емоционално видео в социалните мрежи.

“Да” на твоето предложение. “Да” на колко умело успя да ме изненадаш рано сутринта. “Да” на всичко, което ни предстои! Обичам те”, пише Антоанет под видеото. За бебето на Карамански-младши и Антоанет стана ясно през април, а щастливата новина съобщи актъорът Александър Сано – доведеният баща на Иво.

Антоанет е майка на три деца, за които Карамански-младши се грижи всеотдайно. Двамата обявиха, че са двойка в началото на миналата година и предизвикаха истински фурор. Това стана малко, след като претърпя зверска катастрофа в Нидерландия и загуби ръката си, но доведеният му баща Александър Сано се погрижи навреме да получи най-добрата медицинска помощ. В момента Карамански-младши е с високотехнологична протеза.

“Да” на твоето предложение. “Да” на колко умело успя да ме изненадаш рано сутринта. “Да” на всичко, което ни предстои! Обичам те”, пише Антоанет под видеото. За бебето на Карамански-младши и Антоанет стана ясно през април, а щастливата новина съобщи актъорът Александър Сано – доведеният баща на Иво. Антоанет е майка на три деца, за които Карамански-младши се грижи всеотдайно. Двамата обявиха, че са двойка в началото на миналата година и предизвикаха истински фурор. Това стана малко, след като претърпя зверска катастрофа в Нидерландия и загуби ръката си, но доведеният му баща Александър Сано се погрижи навреме да получи най-добрата медицинска помощ. В момента Иво е с високотехнологична протеза.

Преди време Карамански-младши сподели, че единственото наследство от баща му Иво Карамански са имоти край родния му град Дупница. „С майка ми ги продадохме и купихме навремето магазин, с който нищо не се случва, на такова място е, че не върви. Мислехме, че ще тръгне, но това не се случи. От тези пари си бях купил лаптоп, от който имах нужда тогава. Същото така имам няколко златни гривни, останали от баща ми. Те са му били подарък от различни хора. Те са прекалено кичозни, не бих тръгнал с тях. Пазя си ги като сантиментален спомен“, споделя още младежът. Знае истории за баща си от майка си Нели и кръстника му Венко. Иво разказва, че когато се е родил, татко му е събрал всичките си приятели и е пил три дни. Интересно му е да слуша за Карамански, но не усеща липса, тъй като не го е познавал. А и майка му винаги се е старала нищо да не му липсва.

RELATED ARTICLES

Most Popular