Saturday, July 27, 2024
HomeРегионДупницаСобственикът на павилиона за царевица Иван Иванов тежко паркира скъпия си джип...

Собственикът на павилиона за царевица Иван Иванов тежко паркира скъпия си джип на метри от площада в Дупница

Дупничани питат: Кой разреши, без да имат течаща вода, капанчетата на площада да продават храни?

 

Шокиращият разказ на Петя Александрова за работата й в павилиона за царевица на площада в Дупница, собственост на Иван Иванов и Ева Райчева, вбеси дупничани, които бурно коментираха казуса.

Петя Александрова

Темата повдигна още куп неудобни за бизнесмените въпроси, свързани с хигиената и качеството на стоката им.

Ева Райчева

 „Защо шефът на Областна дирекция по безопасност на храните-Кюстендил Стоян Саев и цялото воинство от служители си затварят очите за търговските обекти в центъра на Дупница, обърнати в хранителни магазини, без да имат течаща вода?

Жените, които продават царевица и сладолед, няма къде да си измият ръцете, камо ли да почистят обектите, кой е дал разрешение на такива места да се продават храни?”, питаха дупничани и гневно отбелязаха: „Гледаме инспекторите Велка Войнова и Първан Дангов не спират да се носят от студио в студио по медиите, вместо да си вършат служебните задължения. Редно ли е в капанчета със съмнителна хигиена да се предлагат храни? Следи ли някой за сроковете на годност на тези храни, спазва ли се дезинфекционният режим, правилно ли се съхраняват царевицата и сладоледът?

Първан Дангов

Редно ли е да се вари царевица на газов котлон на площада? Полуфабрикатите обработват ли се в обособени за това помещения, или котлонът се слага на плочките? Годни и достатъчно чисти ли са съдовете, в които се съхраняват продуктите? Уреден ли е здравният статус на персонала, защо не се спазват изискванията за носене на работно облекло?”, питаха още хората.

С тези въпроси се обърнахме и към Иван Иванов. Той спря джипа си на пешеходната зона след Адвокатската улица на самия площад в Дупница и най-арогантно отговори: „Много благодаря за рекламата, която ми правите. Клиентите и оборотът ми се увеличават все повече, ще си паркирам където поискам. Както виждате, никой не може да ми направи нищо и така ще постъпвам всеки ден”, заяви Иванов и влезе в пицарията си.

Дупничани цъкаха с език след него и се питаха къде извън Българя някой ще си позволи да паркира в пешеходна зона на метри от детска площадка.

RELATED ARTICLES

9 COMMENTS

  1. Значи от утре 12,06,2018г . ако видя тоя джип некъде паркиран по площада по точно по плочките на площада лично му пукам гумите всеки ден на тоя Боклук!!!!!!!!!!!!!!!!

  2. Каква полиция – какви 5 лева. Идете да видите на обяд как спокойно хапват кюфтаци при Джери, като в същото време коли и микробуси са окупирали пешеходната пътека пред Механото и децата обикалят.
    Не дай боже стана нещо, после ще се питаме КОЙ е виновен.

  3. Аз предлагам да мо залепиме вратите с монтажна пяна. Гумите не са толкова болезни.

  4. С монтажна пяна го почваме от утре този боклук и гумите съшто и чупене на каравана та му и пицарията

  5. Според мен му се исерете на джипа по всички врати му намажете лайна, че да му мерише дълго време

  6. Аман от пишман бизнесмени.То болшинството са такива.Като няма контрол така е.

  7. Тоя Иван е ужасен …… Требе си яко бой по тоя нещастник долен

Comments are closed.

Most Popular