Строителят Владимир Димиров от Сапарева баня свали полужива от въжето любимата си Таня Златова от Дупница

Владимир Димитров и Таня Златкова

Таня Златова: Не съм се бесила, а си глътнах езика!

Строителят Владимир Димиров от Сапарева баня свали от въжето любимата си Таня Златова от Дупница.

Таня Златова

Според близки до двойката 30-годишната жена искала да сложи край на живота си от болезнената ревност, която изпитвала към Димиров. Двамата имали силна любовна връзка, споделиха съседи.

Екшънът се разигра в понеделник вечерта и вдигна на крак Спешния център и всички приятели на Влади, разказаха местни.

6 човека, приятели на Владимир, едва успели да удържат Таня в Спешния център. Таня е много красива и емоционална.

 Тя е сладкарка в Сапарева баня, иначе е от Дупница. Младата жена има син от предишна връзка. Преди да посегне на живота си, тя написала sms на приятеля си, който гласял „повече никога няма да се видим”. След съобщението Владимир запалил колата и отишъл право при нея. Видял я да виси на въжето полужива, повдигнал я и извикал Бърза помощ и приятели. Така спасил живота й.

Владимир има златни ръце и работи като строител. Прави изолации, удава му се всичко, свързано със строителството, изкарва добри пари, спортува.

“Не съм посягала към живота си, а си глътнах езика от стрес. Не ревнувам приятелят си, той ми е доказал, че мога да разчитам на него. Просто напрежението в работата ми е много голямо, не ревнувам от някакви си там жени, не. Смятам, че съм достатъчно умна и добра, за да се поддавам на такива пагубни емоции. Това е фалшива новина, лекари и съседи могат да кажат, че съм космонавт. Истината е, че се обичаме, забавляваме се и всичко е наред.” – каза Таня .