Saturday, July 27, 2024
HomeРегионДупницаПанчо Панайотов: Съветвам зам.-кмета на Дупница да се извини за волейбола

Панчо Панайотов: Съветвам зам.-кмета на Дупница да се извини за волейбола

Ако партизанщините са определящи, ходете на майнината си, заяви кметът на демокрацията

 

Бившият кмет на Дупница в периода на демократичните промени д-р Панчо Панайотов призова зам.-кмета Бойко Христов да се извини на президента на волейболния отбор за кадрите от Спортната зала.

„Чета. В Дупница има волейболен отбор. В А група, няколко пъти шампион. Мачовете в Дупница се играят при пълна зала. Емоции, страсти. Жив живот.

Впрочем това е част от живота на един град

За всеки град е важно да имат хората работа. Важно е. Но важно е в града да има и театър, и художествена зала, и спортна зала и паркове и приятни кафенета, ресторанти. Това е живота в жив град.

Президента на волейболния отбор вчера заявява- ако не получа извинение от зам. кмета, в Дупница няма да има отбор. Ще го преместя в друг град. Чета аргументите му. Ако това, което пише е вярно, ще посъветвам зам. кмета да му се извини. ( Ако това, което чета е вярно).

И да. Партизанщината, партийните вражди ако са определящи. Ходете на майната си“.

Позицията си д-р П. Панайотов изрази от своята фейсбук страница, като я публикуваме без редакторска намеса.

В четвъртък заместник кметът на Дупница Бойко Христов заяви на пресконференция, че не намира за нужно да се извинява на президента на клуба, тъй като бил настроен напълно положително както към волейбола, така и към всички спортове в града. Повод за коментара му бе поставения ултиматум от Ивайло Константинов а именно, в срок от 10 дни да се извини на волейболната общественост в Дупница за данни, които заместник-кметът изнесе след направена проверка от комисия към община Дупница за ползването на помещения в Спортната зала.

В същото време родители на деца, трениращи волейбол в Дупница изразяват бурното си възмущение от отношението на Общината към местния клуб. В десетки публикации в социалните мрежи, те определят поведението на новия зам.-кмет като недопустимо, реваншистко и целящо дискредитиране на отбора. Те са притеснени от факта, че клубът може да бъде преместен в друго населено място и така Дупница да остане без волейболен тим.

 

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. Панчо,ти можеш да съветваш за нещо само кучетата си на село!!!!Отдавна си приключил за политиката…Гледай си спешната помощ в Рила,за това те бива наистина!

Comments are closed.

Most Popular