Sunday, May 19, 2024
HomeНовиниБългарияХристо Терзийски: Управляващите занемариха поддръжката и контрола по пътищата, статистиката е ужасяваща

Христо Терзийски: Управляващите занемариха поддръжката и контрола по пътищата, статистиката е ужасяваща

Бъдете внимателни и отговорни зад волана по време на празниците, призовава депутатът от ГЕРБ-СДС

Приятели, в следващата седмица много българи ще пътуват с автомобилите си, за да посрещнат Възкресение Христово със семействата си или за да направят кратка ваканция през празничните дни. Призовавам ви да бъдете изключително внимателни и отговорни!

Статистиката за пътната безопасност през изминалата година е ужасяваща. Пред 2021 са загинали по пътищата 94 души повече спрямо 2020, а само от началото на годината са над 40! Числата са потресаващи, а човешкият живот не е статистика, а ценност, която трябва да бъде най-важният приоритет.

За съжаление, в желанието си да се разправят с политическите опоненти, управляващите занемариха и поддръжката на пътищата, и контрола върху пътното движение!От позицията си на народен представител ще направя всичко, което Законът ми предоставя като законодателна инициатива и контрол върху дейността на изпълнителната власт, за да спрем тази изключително негативна тенденция.

Но най-важното е, отново повтарям, всеки от нас да бъде съвестен и отговорен на пътя. Нека семействата ни да имат възможността да се радват на нашата обич и внимание!

 

RELATED ARTICLES

Most Popular