Ясни са отговорностите на петимата треньори във ФК “Кюстендил”, децата чакат новите си екипировки на известна италианска марка

Николай Николов, Кирил Мицов, Николай Наков, Мартин Йорданов и Красимир Петков ще водят с младите футболисти

Вече са ясни всички отбори на ФК “Кюстендил” в кои първенства ще участват и кои треньори ще ги водят през настоящия сезон. До дни ръководството ще осигури на децата и официални екипи, а те са на известна италианска марка. Петима млади специалисти минали през няколко треньорски курса ще тренират младите футболисти. Това са Николай Николов – Чезето, който ще бъде начело на юношите старша възраст, набор 2001 и 2000 г. Кирил Мицов ще е наставник на юношите младша възраст, род. 2003 и 2002 г., както и Деца А, род. 2004 г, а с Николай Наков ще тренират и най- малките, родени 2012 и 2011 г. Наков ще води още и отборите, които ще играе във Футбол 7 и Футбол 11, род. 2008 и 2006 г. Мартин Йорданов и Красимир Петков ще са начело на децата род. 2010 и 2009 г. Йорданов ще тренира и тима, който ще бъде част от Футбол 9, род. 2007 г., а Петков и Деца Б, род, 2005 г. Другата функция на Красимир Петков, който е бивш вратар, е да провежда специализирани занимания, именно за играещите деца на този пост.

Първенството във Футбол 7 ще се администрира от БФС- Кюстендил, а първенствата Футбол 11, Футбол 9 и Футбол 7 в София.

Отбори – Деца А, Юноши младша и Юноши старша възраст ще играят в Зона София, както и отбор Деца Б в Зона  Перник-Кюстендил. Първенствата стартират в началото на септември.