Thursday, May 2, 2024
HomeСпортЯсни са отговорностите на петимата треньори във ФК "Кюстендил", децата чакат новите...

Ясни са отговорностите на петимата треньори във ФК “Кюстендил”, децата чакат новите си екипировки на известна италианска марка

Николай Николов, Кирил Мицов, Николай Наков, Мартин Йорданов и Красимир Петков ще водят с младите футболисти

Вече са ясни всички отбори на ФК “Кюстендил” в кои първенства ще участват и кои треньори ще ги водят през настоящия сезон. До дни ръководството ще осигури на децата и официални екипи, а те са на известна италианска марка. Петима млади специалисти минали през няколко треньорски курса ще тренират младите футболисти. Това са Николай Николов – Чезето, който ще бъде начело на юношите старша възраст, набор 2001 и 2000 г. Кирил Мицов ще е наставник на юношите младша възраст, род. 2003 и 2002 г., както и Деца А, род. 2004 г, а с Николай Наков ще тренират и най- малките, родени 2012 и 2011 г. Наков ще води още и отборите, които ще играе във Футбол 7 и Футбол 11, род. 2008 и 2006 г. Мартин Йорданов и Красимир Петков ще са начело на децата род. 2010 и 2009 г. Йорданов ще тренира и тима, който ще бъде част от Футбол 9, род. 2007 г., а Петков и Деца Б, род, 2005 г. Другата функция на Красимир Петков, който е бивш вратар, е да провежда специализирани занимания, именно за играещите деца на този пост.

Първенството във Футбол 7 ще се администрира от БФС- Кюстендил, а първенствата Футбол 11, Футбол 9 и Футбол 7 в София.

Отбори – Деца А, Юноши младша и Юноши старша възраст ще играят в Зона София, както и отбор Деца Б в Зона  Перник-Кюстендил. Първенствата стартират в началото на септември.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular