Ясновидката Теодора Стефанова: Време е да станем по-чисти, да се научим да казваме Извинявай, Благодаря, Обичам те, Прости…

Теодора Стефанова

Правителството на Борисов ще изкара мандата си, но при коалиционните партньори ще има промени – там е натрупано много напрежение, в близките 3-4 г. ГЕРБ ще си остане на власт

Известната като ясновидката на бившия италиански премиер Силвио Берлускони – Теодора Стефанова, представя книгата си в България. Накъде върви светът и България, я попита „Блиц”:

– Г-жо Стефанова, Гърция гори, у нас има наводнения. Има ли обяснение за всички тези бедствия. Ще се укроти ли природата?

– Много ме боли за това, което става в Гърция. Жалко за хората там, те са уникални. У нас пък има наводнения, човек загина в Тетевен, същото е и в Италия, по целия свят. Пред Бог и природата сме безсилни, като че ли нищо не зависи от нас.

– Ще се случи ли нещо лошо и с България?

– С тези неща не искам да злоупотребявам. Не искам да правя лоши прогнози. Няма да ни се размине, но дано да няма големи трагедии. Да бъдат Бог и природата благосклонни към нас. За в бъдеще трябва да се адаптираме към тези аномалии. Те не са случайни. Планетата се бунтува. Има магнитни бури, наближава ни метеорит, това създава напрежение между хората, психиката се променя, затова са всички тези агресии. Това много ме тревожи. Ние вървим против Бога и природата и това ясно се вижда, затова са тези аномалии по цялата земя.

Бойко Борисов

Нещата, които преживяваме, не са случайни. Вода и огън се събират заедно, пожари, земетресения, вулкани, всичко това е резултат на факта, че природата ни е сърдита. Много я унищожаваме в световен мащаб. Все повече ще ставаме свидетели на такива феномени. Не можем да се преборим, докато изкуственият интелект не намери начин да ни помогне да се справим. Убедена съм ,че и това по- нататък ще стане.

– Искате да кажете, че природата ни отмъщава за всичко, което й причиняваме?

– Да. Ние сме злобни, завистливи, унищожаваме се, загубили сме човешките си ценности, водим се от материалното, самозабравили сме се, време е да се променим, да пречистим енергиите си. Да се научим отново да казваме: Извинявай, Благодаря, Обичам те, Прости, тези вълшебни думи, които сме позабравили. Повече да сме заедно, да се обичаме и да си помагаме.

– На Балканите ще се радваме ли на спокойствие?

– На Балканите Бойко Борисов се утвърди като лидер и обединител. Той постигна това, което до момента никой политик в съседство не е успял. Това трябва да му се признае. Той се зае с ролята на арбитър и с неговото съдействие се осъществиха срещи на държавни ръководители от страни, обременени с тежко минало. Те седнаха на една маса и си подадоха ръце.

– Европейският съюз ще се разпадне ли?

– Няма, но ще бъде изцяло трансформиран. Ще функционира по нов начин. Ще има други много млади дейни и подготвени лидери, с друго мислене. Няма да има първа, втора, трета скорост…

– Ще изкара ли мандата си третото правителство на Бойко Борисов?

– Да, но може би ще има някакви промени. Те ще са свързани с коалиционните партньори, тъй като при патриотите има доста натрупано напрежение. И то е не само между лидерите.

В България в момента няма опозиция, която да смени ГЕРБ. Вярно, че незаменими няма, но поне в близките 3-4 години ГЕРБ ще си остане на власт. Това виждам и казвам. А следващото предизвикателство пред Бойко ще бъде да стане президент.