Wednesday, May 22, 2024
HomeРегионСапарева баняБивши възпитаници на гимназията в Сапарева баня се срещнаха след 20 г.,...

Бивши възпитаници на гимназията в Сапарева баня се срещнаха след 20 г., весели ги съученикът Влади Ковачев

20 години от завършването си празнуваха бивши възпитаници на СУ „Христо Ботев” в Сапарева баня. Абитуриентите от паралелката по мениджмънт в хотелиерството от 2001 г. се събраха в заведението до емблематичния гейзер, където ги весели певецът и техен съученик Владимир Ковачев. „Събрахме се 13 от 20 души в класа.

С нас беше и класната ни ръководителка Емилия Гелева, която сега е директор на училището. Сред присъстващите бяха Зорница Калдръмова, която вече е учителка по английски в нашето училище, и съпругът й Васил Калдръмов, който има бизнес в сферата на строителството. Кристина Алексиева, която е дупничанка, но завърши в нашия град, си дойде специално от Испания за другарската среща. Влади Ковачев се погрижи да си изкараме весело.

Всичко беше прекрасно. Голяма част от съучениците не можаха да дойдат, доста от тях са извън страната. Иначе имаме учители, доста се реализират в сферата на туризма”, разказа Нели Йорданова, която е секретар на читалището в Сапарева баня. Това е втората сбирка на завършилите преди 20 години ученици. Първата им среща е била през 2011 г.

Снимките: Моменти от партито

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular