Wednesday, May 22, 2024
HomeАктуално от днесГеорги Семерджиев ударил и друга кола часове преди трагичния инцидент

Георги Семерджиев ударил и друга кола часове преди трагичния инцидент

Видеорегистратор заснел друго нарушение, направено от Георги Семерджиев. Потърпевшият бил Георги Маринов.

В ефира на NOVA той разказа повече за случая, станал на кръговото при „Драгалевци”.

„Малко преди 18.00 ч. се прибирах в посока бул. „България”. Мъжът шофираше агресивно и минаваше между колите. Тъй като искаше да заобиколи и мен, ме удари и ми издра бронята. Не съм подавал сигнал в полицията, тъй като щетата е малка. На предното стъкло имаше полицейски лампи, наподобяващи кола на НСО”, обясни мъжът.

В сряда в редакцията на NOVA жена помоли за съдействие относно изясняване на самоличността на загиналите млади жени в тежката катастрофа в София.

Антоанета Куюмджиева е близка на семейство, което издирвало дъщеря си. Роднините загубили връзка с нея след инцидента. Звънели са на болници, в 4 РПУ, препращали са ги към КАТ. От тези институции им казали единствено, че инициалите на загиналото момиче и дъщеря им съвпадат. По-късно името се е потвърдило.

„Получихме съдействие от „Пътна полиция” и ни изпратиха в следствието. Обърнахме се към вас за помощ, защото не можехме да я намерим. Надявахме се това да не е тя. Не сме спали. Искаме правосъдие. Никой не заслужава да си отиде по този начин. Това са деца. Тя се прибираше и трябваше да се види с моята дъщеря. Видях я няколко часа преди това. Беше едно прекрасно дете. Ще ни липсва страшно много. Не може подобни хора, като Георги Семерджиев, да бъдат оставяни безнаказани”, сподели в ефира на „Здравей, България” Куюмджиева.

Георги Семерджиев, криминално проявен с образувани близо 50 досъдебни производства, предизвика тежка катастрофа и уби две млади жени – на 22 и 26 години, в центъра на София. Инцидентът стана късно в късните часове във вторник на кръстовището до хотел „Хемус”.

След произшествието извършителят – Георги Семерджиев, и неговата спътничка избягали от мястото.

При удара колата му се разцепва на две и помита жените, които се движели по тротоара. Джипът на Семерджиев е с фалшиви номера, с незаконно ползвани синя лампа и стоп-палка.

RELATED ARTICLES

Most Popular