Monday, May 13, 2024
HomeСкоростиЕто как изглежда новата 5 Series със заводски тунинг

Ето как изглежда новата 5 Series със заводски тунинг

При премиерата на новото BMW 5 Series, германците показаха и наточен вариант с означението i5 M60 xDrive, който поне до появата на „чистото“ М5 ще бъде най-мощното предложение за това купе. Клиентите, които искат да си поръчат тази версия ще могат да избират и между допълнителни части с които да подобрят визията на своя автомобил, чрез програмата M Performance. Тя дава достъп до вътрешнозаводски тунинг, който можем да видим как изглежда в няколко снимки, публикувани от wilcoblok.

Кадрите ни показват електрическата „петица“ с M Performance елементи, които вероятно ще бъдат налични и за конвенционалната 5 Series. От това което виждаме можем да отличим черните добавки по праговете, броните, решетките на предната броня, както и допълнителния стикер в горната част на вратите и калниците. В задницата се вижда и малък лип спойлер, който добавя още малко спортна нотка към багажника.

Очаква се от BMW да покажат подробно колата с всички елементи в следващите дни, а всеки желаещ да ги закупи, да може да направи това, преди колата да е пристигнала в представителството. Вероятно както и до сега, частите ще се продават отделно и закупуването на една, няма да изисква пълния комплект./ fakti.bg

 

RELATED ARTICLES

Most Popular