Wednesday, May 22, 2024
HomeСпорт„Марек” падна от „Миньор” (Перник) с гол в последната минута

„Марек” падна от „Миньор” (Перник) с гол в последната минута

  • Даниел Димитров вкара за дупнишкия клуб, Йоан Маринов донесе победата на „чуковете”

    „Марек” загуби с 1:2 от „Миньор” (Перник) с гол в последната минута в третия си приятелски мач по време на зимната подготовка. Спарингът се състоя на терена в село Ковачевци и предложи на зрителите доста интересни положения за попадения и пред двете врати.
    Новият наставник на дупнишкия клуб Светослав Георгиев даде шанс за игра на всичките си налични футболисти и в хода на срещата изпробва различни тактически варианти за пролетния полусезон в Югозападната трета лига.
    „Чуковете” успяха да поведат в 20-ата минута, когато точен бе Борислав Будинов. Марекчани не позволиха допуснатият гол да им повлияе и продължиха с атаките си.
    Минутата бе 41-ва, когато Димитър Чечев изведе Даниел Димитров при добра контраатака и последният реализира за 1:1.
    През втората част и двата тима направиха доста промени в съставите си, което се отрази и на продукцията на терена. Дупничани продължиха да играят добре и създадоха още няколко ситуации пред пернишката врата, които обаче не успяха да оползотворят.
    Така се стигна до заключителните минута на мача, когато Йоан Маринов вкара за 2:1 и подпечата успеха на тима от Перник.
    Следващата приятелска среща на „Марек” е в сряда. Тогава играчите на Светльо Георгиев ще гостуват на стадион „Септември” в Разлог, където ще премерят сили с местния „Пирин”.

RELATED ARTICLES

Most Popular