Wednesday, May 22, 2024
HomeРегионДупницаМладежи ГЕРБ в Кюстендилско се стягат за избори

Младежи ГЕРБ в Кюстендилско се стягат за избори

Депутатът Даниел Александров: Ще отидем на предсрочни избори само заради ПП-ДБ

Разбор на причините довели до поредните избори в България и целите по време на предстоящата предизборна кампания, обсъдиха народният представител от ГЕРБ-СДС Даниел Александров и младежката структура на партията в областта.

„Ние от ГЕРБ-СДС влязохме в преговорите с конструктивна нагласа, искахме редовно правителство, за да продължим работата си по осъществяването на съдебната реформа,влизането в еврозоната и сухопътния Шенген, но преговорите се провалиха заради алчността на ПП-ДБ.През последните 9 месеца всички важни реформи за страната ни се случиха благодарение на първата политическа сила – ГЕРБ-СДС”, обясни от своя профил Александров. Според него партията на Бойко Борисов е направила ред компромиси, за да продължи нормалната работа на правителството.Въпреки това обаче се е стигнало до предсрочни избори.

„Въпреки всички компромиси от наша страна за продължаване на редовното правителството, въпреки желанието ни да продължим работата си за развитието на България, ще отидем на предсрочни избори само заради ПП-ДБ”, смята Александров, като определи поведението на двете политически формации като политически рекет в името на постове и власт.

RELATED ARTICLES

Most Popular