Sunday, June 16, 2024
HomeОживлениеНаградиха с плакети 73 отличници абитуриенти в Самоков

Наградиха с плакети 73 отличници абитуриенти в Самоков

73 отличници от Випуск 2024 в Самоков получиха плакети за успешното завършване на средното си образование. Общината традиционно организира церемония, за да поздрави абитуриентите, които завършват с отличен успех.

И тази година красиви зрелостници превърнаха събитието в истински празник. Целта на церемонията е да покаже, че най-ценното на Самоков са младите и успешни хора и в тях е бъдещето на града. Именно този момент, когато всеки от тях ще избере своя път, е важно да отнесат спомен от родния град, който винаги да им напомня, че тук е мястото, където са обичани и желани.

Кметът инж. Ангел Джоргов поздрави отличниците на випуск 2024. „Община Самоков изпраща най-успешните зрелостници с надеждата, че те ще продължават да успяват и да се доказват, че могат, да преследват и сбъдват мечтите си, но да знаят, че Самоков има нужда от своите млади граждани, които да се върнат и работят за развитието му”, каза в словото си градоначалникът.

Плакетите връчиха зам.-кметовете Станимира Давидова и Люба Кленова, секретарят Венера Милова и общинският съветник Миролюба Ташова- председател на ПК „Образование, спорт, култура и младежки дейности”.

RELATED ARTICLES

Most Popular