Wednesday, May 22, 2024
HomeРегионБлагоевградПо празниците: Трима в болници след побоища пред заведения в Благоевград и...

По празниците: Трима в болници след побоища пред заведения в Благоевград и Симитли

В “Пирогов” се борят за живота на благоевградчанин с черепна травма, други са с потрошени кости и рани

Трима мъже от Благоевград и Симитли са приети по празниците в болница след побоища. Инцидентите са в близост до нощни клубове и питейни заведения.

В обедните часове на 06.01.2024 г. в ОДМВР-Благоевград е получено съобщение от УМБАЛСМ „Пирогов“ в гр. София, че при тях е постъпил за лечение 35-годишен благоевградчанин, който е пострадал с фрактура на черепа и опасност за живот, след като му е нанесен побой пред нощен клуб в гр. Благоевград. От работещите по случая полицейски служители са предприети незабавни действия, в резултат на които е установен 22-годишният извършител на деянието от Благоевград. Той е задържан със заповед за задържане до 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. Работата продължава.

Около 23:30 часа на 07.01.2024 г. 44-годишен мъж от гр. Благоевград е съобщил в 02 РУ-Благоевград, че на същата дата му е нанесен побой в района на питейно заведение в гр. Благоевград. Мъжът е пострадал с фрактура на 2 ребра и порезни рани по главата. Настанен е за наблюдение в МБАЛ-Благоевград. Образувано е досъдебно производство. Работата продължава.

Със заповед за задържане до 24 часа, от полицейски служители на 02 РУ-Благоевград е задържан 22-годишен младеж от гр. Симитли. В обедните часове на 06.01.2024 г. в района на ул. „Илинден“ в гр. Симитли между него и 27-годишен негов съгражданин е възникнала физическа саморазправа, при която 27-годишния е пострадал с фрактура на орбитата, фрактура на кост на синуса и фрактура на дясната скула. Той е настанен за лечение в болнично заведение в гр. София. По случая е образувано досъдебно производство.

 

RELATED ARTICLES

Most Popular