Tuesday, May 21, 2024
HomeРегионБанскоСки училища в Банско „скочиха” срещу външна фирма, правела некоректна реклама и...

Ски училища в Банско „скочиха” срещу външна фирма, правела некоректна реклама и рушала имиджа на курорта

Благовест Обецанов: Отправят се погрешни внушения към потребителите на ски услуги в Банско, с което се нанасят непоправими щети

Няколко ски училища, собственост на банскалии, реагираха остро на „външна” фирма, която по думите им е некоректно оперираща на този пазар в Банско. Благовест Обецанов изрази позиция , като обвини фирмата, че отправя погрешни внушения към потребителите на ски услуги в Банско, с което „лекомислено”, „нелоялно”, а може би и „умишлено” , като нанася непоправими щети върху имиджа на ски продукта в курорта.
Обецанов и негови колеги се изправят срещу фирмата, която по думите им чрез своя реклама, внушава невярна информация за местните училища.

Ски училищата в Банско работят с удължено работно време с цел да улеснят гостите на курорта и предлагат възможността екипировката за клиента да бъде организирана в деня преди началото на ски услугата;
Те предлагат ежедневно съхранение на наетата екипировка, при това напълно безплатно. Предоставят се и необходимите съоръжения за съхранение на лични вещи, сервизират ежедневно екипировката си, разполагат с необходимите машини за това, както и с квалифициран персонал, нает за целта.Ски училищата в Банско организират ежедневна поддръжка и сушене на всички наети ски и сноуборд обувки, за да се осигури задължителният комфорт на клиента като се грижат акуратно за това да подновяват екипировката си ежегодно, снабдявайки се с нова такава, в това число ски, сноубордове, обувки, щеки, с цел да обезпечат безопасността на клиентите си и да им осигурят максимално удоволствие от ползването ѝ.
В Банско отдават под наем каски, очила и ски облекло – това отдавна е част от общата им услуга, и преодоставят възможност за предварителното им резервиране.
Разполагат с необходимия лиценз за извършване на дейността си, без задължително да бъдат лицензиран туроператор, и безкомпромисно застават зад името си и зад изискваната по закон квалификация на инструкторите си, с което гарантират категорично и безусловно качеството и безопасността на услугата си. Обстоятелства като описаните в текста – отнемане на лифт карта на клиент, непризнаване на разходи в случай на инцидент на пистата от застрахователни компании, са непознати на ски училищата в Банско, разказват от ски-училищата.

”Като местни хора, работещи целогодишно в Банско и полагащи неуморни усилия за утвърждаването на добрия имидж на курорта, призоваваме за лоялност и коректност в посланията, отправени към потребителите на ски услуги, и напомняме, че целите на рекламата не оправдават погрешни внушения към гостите ни и липса на колегиалност, което в крайна сметка рефлектира еднозначно и единствено върху имиджа на ски продукта в Банско, част от общия продукт, наречен туризъм”, се казва в позицията разпространена от Благовест Обецанов.

RELATED ARTICLES

Most Popular