Saturday, June 29, 2024
HomeРегионПетричСлед 3 месеца на поста! Треньорът Иво Тренчев напусна "Беласица"

След 3 месеца на поста! Треньорът Иво Тренчев напусна “Беласица”

Иво Тренчев вече няма да бъде старши треньор на мъжкия отбор на петричкия ОФК “Беласица”. Той се разделя с длъжността си заради здравословни причини на член от семейството.
В момента се водят преговори за оставане на поне част от екипа, който работеше с него – Станислав Бачев и Антон Иванов. Междувремено се водят разговори и с няколко известни футболни специалисти извън Петрич, които да оглавят треньорския щаб на петричани още от вторник след обяд, когато ще бъде първата тренировка за мача срещу “Етър” Велико Търново.
“Изказваме своята благодарност за труда, който Иво Тренчев положи по време на престоя си в Петрич като наставник на мъжкия отбор. Пожелаваме здраве на него лично и на близките му и дай Боже един ден отново да заработим заедно на стадион “Цар Самуил”, за нас ще бъде удоволствие”, сподели управителят на ОФК “Беласица Ивайло Хаджигаев.
Иво Тренчев пое отбора на 12 юни т.г. като за него това бе завръщане в “Беласица”. Тогава той направи заявка да работи за един един боеспособен отбор и да направи добър сезон в професионалния футбол.

Ташко СУЛЬОТОВ

RELATED ARTICLES

Most Popular