Tuesday, May 21, 2024
HomeРегионРадомирСтрумска слава излъга Литекс

Струмска слава излъга Литекс

Струмска Слава победи отбора на Литекс Ловеч с 1:0 в третото си домакинство за сезона. През първата част радомирци имаха две голови положения след центрирания от фланга към наказателното поле, но не успяха да бъдат реализирани. Второто полувреме момчетата на Владимир Димитров се събудиха и започнаха да диктуват играта, държаха повече топката и бяха по-добрия отбор на терена.

Голът за Славата падна в 63-ата минута, след като Александър Аспарухов получи топката с гръб към наказателното поле, обърна се и прати кълбото в мрежата след страхотен удар, който нямаше как да бъде отразен от Илия Шаламанов. До края на срещата домакините не позволиха на „люляците” да намерят пролука към вратата, пазена от Драгомир Петков и така грабнаха 3-те точки.

Дебют записа австралийския таран – Милислав Попович, който започна като титуляр, но бе заменен от Георгиос Ефстрадиадис през втората част. Струмска Слава отново успя да зарадва радомирската публика със добра игра и след новите 3 точки отборът се нарежда на 6-о място във временното класиране. На 18 август Славата ще гостува на Добруджа на стадион „Дружба” в Добрич в мач от 6-ия кръг на Втора Лига.

RELATED ARTICLES

Most Popular