Wednesday, June 26, 2024
HomeРегионДупницаТуристка от София е новият главен архитект на община Дупница

Туристка от София е новият главен архитект на община Дупница

Туристка от София е новият главен архитект на община Дупница. Найдена Тодорова оглави отдела по “Архитектура и градоустройство”. На пресконференция кметът Първан Дангов съобщи, че арх. Тодорова работи в община “Триадица” към Столична община.

„Новата главна архитектка идва от община „Триадица“ в София. Назначена е на граждански договор, както беше и архитект Петкова и това е законно. От София е и пътува с личния си автомобил на собствени разноски“, каза градоначалникът, но не даде отговор на въпроса за размера на възнаграждението на служителката. Първан Дангов се ангажира да представи пред медиите целия си екип след неговото пълно окомплектоване.

Припомняме, че миналата седмица кметът Дангов прекрати гражданския договор на досегашния главен архитект Славка Петкова. Това се случи изненадващо и по най-безцеремонен начин по време на оперативка на отдела, на която П. Дангов буквално им “спусна” нов началник.

Арх.Петкова бе поредната освободена от заеманата позиция в общинска администрация, след като “червената метла” премина през почти всички отдели в кметството.

Община Дупница има и нов секретар. Длъжността е поверена на Силвия Паунова, която е бивш служител на администрацията. До средата на 2015 година Паунова бе главен специалист “Човешки ресурси”, а впоследствие бе уволнена. Паунова води дълга съдебна битка с бившия градоначалник инж. Методи Чимев за възстановяване на работа. Завършила е „Администрация и право“ във Варненския свободен университет „Черноризец Храбър”.

RELATED ARTICLES

2 COMMENTS

  1. Преди изборите Дангов беше против подобни туристически назначения ,но след тях забрави за това и назначи пътуващ служител.Едно си говори ,а друго се върши от лъжливото овчарче /ветеринарче/.

Comments are closed.

Most Popular