Жандармеристи арестуваха собственикът на стрийптиз бар”Мулен руж” в Банско”Димо- Флорината с жрици на любовта

Спецакция проведоха тази нощ криминалистите от Благоевград и Банско в известния стрийптиз бар „Мулен Руж“, който се намира на 50 метра от комплекс „Стражите“ в курортния град.

Арестувани са няколко момичета и клиентите им англичани, както и собственикът, който е популярният съдържател на нощни клубове по Черноморието и зимните курорти Димо Д. с прякор Флорината. Всеизвестно е, че той има верига от стрийптийз барове в цялата страна. Заедно с него са задържани и негови „съдружници“ в бизнеса с жива плът.

Снощи в стрийптийз бара на „калъп “ са заловени три от момичета и клиентите им, които били вкарани в стаи, пригодени за платена любов. В клуба има дансинг, девойките танцуват и ако някой клиенти си набележи момиче плаща и я вкарват в стаите отзад. Танцьорките са и проститутки.

Димо- Флорината има бригада от момичета, които работят по морето, а зимата в курортните със сняг. Пловдивчанин е. Освен стриптийз бара, Димо стопанисва и дискотека „Пентхауз“ в Банско, която е една от най-модерните в курортния град.