Saturday, May 25, 2024
HomeНовиниБългарияДепутатът Иван Ибришимов и председателят на БСП - Дупница тръгват с три...

Депутатът Иван Ибришимов и председателят на БСП – Дупница тръгват с три автобуса за София, организират червен протест: Оставка! Да му дръпнем шалтера!

Протестът е насрочено за 7 март 2018 г., от 11 часа пред сградата на Министерския съвет

Депутати и активисти на БСП ще участват в национален протест срещу сделката с ЧЕЗ, съобщиха от пресцентъра на партията. Протестът се организира от граждани във „Фейсбук“ и е под надслов: „Да Му дръпнем шалтера! Оставка!“

„Въпросният Истанбулски дилър на скъпия ток, третия пол и третия престъпен мандат, Борисов, е опасен за човешкия род, националната сигурност, общественото здраве, умствения статус на народа и териториалната цялост на България. Меркелът на Балканите води България и горките Балкани към национална и регионална катастрофа!

Настояваме за:
1. Незабавна оставка на джендър-правителството.
2. Служебен кабинет за прочистване на Бардака.
3. Смяна на Системата.
България над всичко! За нов курс и нова власт!“, пишат организаторите.

Към момента интерес са заявили 5 500 души, а около 700 са отбелязали, че ще присъстват.

От фейсбук страницата на партийната структура на БСП в Дупница става ясно, че партията дава рамо на протестите с хора и автобуси от провинцията. Скъпи съграждани на 07.03 2018 г. от 11.00 часа. се организира национален протест пред Министерския съвет по повод сделката с най-голямото ни електроразпределително дружество – ЧЕЗ. Време е вместо да се възмущаваме от всичко това да излезем на улицата и ясно да заявим, че тази държава е и наша. Поканата е за цялото будно българско общество,без значение от партийната принадлежност.За желаещите от гр. ДУПНИЦА , автобусите ще тръгнат в 9.00 ч. от Спортна зала – гр.Дупница на 07.03.2018г., пише във фейса БСП-Дупница.

RELATED ARTICLES

Most Popular