Самоковци се ожалиха от надупчения път Самоков – Дупница на депутата Милушев: С кръпки не става, трябват 20 млн. лв. за нов асфалт  

 

С куп хапливи теми, сред които проблемът с бездомните кучета, джигитите и окаяното състояние на пътя Самоков – Дупница, самоковци посрещнаха депутата Валентин Милушев по време на приемния му ден.

По повод надупчения като швейцарско сирене път народният представител отбеляза, че един обикновен ремонт няма да бъде достатъчен, за да се реши проблемът.

„Цялата пътна настилка трябва да се подмени. За този проект са нужни над 20 милиона лева, за което се изисква време и планиране“, уточни той.

В село Драгушиново беше нищен въпросът с набезите над селскостопанската продукция. За „Вяра” Милушев уточни: „На срещата с жителите на с. Клисура поканих и полицейски служители. Стигнахме до съгласие, че трябва да се усъвършенства видеонаблюдението, а местният кмет Георги Хаджийски пое ангажимент да пусне докладна до кмета на Самоков Владимир Георгиев за подсигуряване на полски пъдари за опазване на селскостопанската продукция. Обсъдихме със служителите на реда за повече присъствие на територията на селото“, уточни Милушев, като обеща съдействие.