3 млади висшистки започнаха работа в земеделския отдел на община Банско по програма „Старт на кариерата“, хората: Красиви са като манекенки

31-07-03

Кметът Георги Икономов назначи трима млади специалисти на работа в Общинска администрация-Банско. Работните места са в изпълнение на програмата за стимулиране на младежката заетост „Старт на кариерата“ за 2017 г. „Момичетата са красавици, досущ като манекенки”, носеха се коментарите на служители и банскалии.

Висшистите са на възраст до 29 години и ще работят в Общинска администрация-Банско в следващите 9 месеца. Те ще трупат своя първоначален професионален опит в отдел „Общинска собственост, земеделие и гори“, като за целта се явиха на интервю. „Община Банско за поредна година се включва в програмата „Старт на кариерата“, която подпомага професионалната реализация на младите хора след завършване на висшето им образование. Надявам се избраните кандидати да демонстрират усвоените знания през годините на своето следване като служители в община Банско. В резултат на участието на община Банско в програмата вече няколко млади висшисти намериха своето постоянно място тук след изтичане на програмата. Това показва единствено, че програмата работи и наистина дава шанс на младите и квалифицирани специалисти да се реализират професионално“, заяви Икономов.