Saturday, May 4, 2024
HomeРегионПерник3 трупа в Перник на петък, 13-и! 56-годишна стоматоложка се самоуби с...

3 трупа в Перник на петък, 13-и! 56-годишна стоматоложка се самоуби с нож в банята си

  • «Ауди» обезглави мъж, опитвал да пресече автомагистрала „Струма” над село Студена

Кошмарен се оказа петък, 13-и в Пернишко. Белязаха го три трупа. Рано сутринта в Радомир на пешеходна пътека бе убита жена на 57 години. От полицията уточниха, че инцидентът е станал сутринта около 7,17 ч. на пътя София – Кюстендил, в района на града. Лек автомобил „Ланчия Дедра“, шофиран от 45-годишния К.П от Кюстендил, блъснал пресичаща пътното платно на пешеходна пътека 57-годишна жена, която починала след удара.

Трупът е закаран в Съдебна медицина – Перник за аутопсия. Водачът на автомобила е тестван за алкохол, но пробата се оказала отрицателна.

По-късно стана ясно за кърваво самоубийство, станало в жилищен блок в централната градска зона на Перник, в района на кооперативния пазар. 56-годишна стоматоложка отнела живота си с нож в банята на жилището си. Зъболекарката живеела в Перник, но работела в столицата. Съседи подали сигнал на 112 и дошла полиция. Изясняват се причините за това тежко посегателство.

Пак в петък, 13-и, ауди със софийска регистрация помете и направо обезглави, според криминалисти, мъж, опитвал да пресича автомагистрала „Струма” над село Студена, близо до крайпътно заведение за обществено хранене. Все още се установява самоличността на починалия мъж, който пресичал по тъмно магистралата. Трупът е закаран в пернишката болница за аутопсия.

Направеният тест за алкохол на водача на аудито – 35-годишен столичанин, е отрицателен. Вероятната причина за трагедията, разиграла се около 22 часа, е шофьорът на автомобила да не е забелязал на пътното платно пресичащия човек.

 

 

 

RELATED ARTICLES

Most Popular